Acadèmia d'anglès

Acadèmia d'idiomes

Des de 1985, The English Centre és una escola d'idiomes en la qual ensenyem anglès a persones de totes les edats.

Basem les nostres lliçons a millorar la conversa i la capacitat comunicativa dels nostres alumnes perquè siguin capaços de parlar fluidament en anglès.

Escola d'idiomes Cambridge a Igualada

Les nostres classes són presencials, per a nens, joves i també per a adults. A més, hem desenvolupat cursos especials per a treballadors i empreses que necessitin l'anglès en el seu dia a dia. Comptem amb professors natius que t'ensenyaran totes les metodologies i pràctiques més senzilles perquè aconsegueixis parlar en anglès amb seguretat i sense titubejos.

A més, a la nostra acadèmia d'anglès podràs preparar-te per a l'obtenció dels certificats oficials Cambridge. The English Centre som un Centre Autoritzat de Cambridge English Assessment, per la qual cosa podem examinar als alumnes en els seus exàmens des de YOUNG LEARNERS, A2 KET, B1 PET,  B2-First Certificate, C1-Advanced i C2-Proficiency.

Si tens dubtes sobre la manera de presentar-te a aquests exàmens certificats, posa't en contacte amb l'escola o reserva ara la teva plaça en la pròxima convocatòria.

Carrer d´Òdena 26, 1º - Barcelona, 08700, Barcelona
93 804 45 54