Exàmens Cambridge

Som un Centre Autoritzat en la Universitat de Cambridge (número ES407) amb la capacitat d'organitzar els exàmens previs a l'obtenció d'un certificat. Si estàs interessat a aconseguir aquest títol que reconeix les teves capacitats lingüístiques i et permet aconseguir noves cotes en la teva trajectòria laboral, posa't en contacte amb The English Centre i reserva la teva plaça per a la pròxima convocatòria.

Preparació Exàmens Cambridge a Igualada

Els títols emesos per Cambridge et serviran per a parlar, escriure i entendre l'anglès amb fluïdesa. En aquest examen es busca aprendre anglès d'una forma efectiva, gratificant i entretinguda. Es valora la teva comunicació escrita i la teva comunicació oral, així com la teva capacitat per a entendre i llegir en anglès.

T'ajudarem a obtenir el nivell necessari per a aprovar i treure la teva certificació amb els materials oficials facilitats per la Universitat de Cambridge. A través de lliçons setmanals, estaràs llest per a aconseguir a la primera aquest examen que et servirà per a millorar el teu currículum i les teves oportunitats laborals i acadèmiques.

Quins exàmens Cambridge puc fer?

Hi ha exàmens de Cambridge per a totes les edats i nivells de coneixement. No obstant això, els més habituals són els següents: - A2 Key (KET) - B1 Preliminary (PET) - B2 First Certificate (FCE) - C1 Advanced (CAE) - C2 Proficiency (CPE)

Si estàs interessat a obtenir aquesta titulació oficial i vàlida a tot el món, parla amb els nostres professors natius i et donaran més informació sobre les pròximes convocatòries, els terminis per a presentar-se i la millor forma per a preparar-los.

Carrer d´Òdena 26, 1º - Barcelona, 08700, Barcelona
93 804 45 54