Cursos d´idiomes a Igualada

Cursos d'anglès per a totes les edats

Som una escola d'anglès des de 1985 que compta amb professors natius especialitzats en l'ensenyament d'aquest idioma.

Cursos d'idiomes a Igualada

Creiem que les classes han de ser eminentment pràctiques i presencials. Per això oferim classes d'anglès a Igualada amb grups reduïts perquè els alumnes puguin resoldre tots els seus dubtes amb l'atenció personalitzada dels nostres tutors. A The English Centre podràs estudiar durant tot el curs, sigui com sigui el teu nivell, i preparar les teves proves per a obtenir els certificats de la Universitat de Cambridge. 

Consulta amb el nostre equip la disponibilitat de classes del teu nivell a The English Centre. Creiem que les lliçons d'anglès han de ser entretingudes perquè vosaltres, els nostres alumnes, estigueu motivats durant tot el curs.

Algun dels cursos que pots fer a la nostra acadèmia d'anglès són

Cursos d’anglès Extensius

De setembre a juny pots aprendre anglès a la nostra escola en classes reduïdes amb professors natius. Com a Centre Autoritzat per la Universitat de Cambridge comptem amb recursos i materials oficials a més de docents preparats per a explicar estructures gramaticals, vocabulari i conversa.

 Cursos Intensius Estiu

Cursos intensius per a aconseguir una millora ràpida i significativa. Els nostres cursos estan oberts per a estudiants del centre i per a persones que no pertanyin a The English Centre.

Cursos a l'Estranger

Estudis d'anglès per a joves i adults. Oferim experiències lingüístiques al Regne Unit, Irlanda, els Estats Units i altres localitzacions. Amb diferents durades, si estàs interessat o vols més informació, consulta amb nosaltres.

Cursos d’anglès per a Empreses

Formació per a treballadors en anglès per a multiplicar les vostres oportunitats de negoci. Situats a la comarca d'Anoia, t'ensenyem les paraules, les frases i les expressions necessàries per a parlar amb un client o un proveïdor en anglès.

Carrer d´Òdena 26, 1º - Barcelona, 08700, Barcelona
93 804 45 54