Normativa

Requisits i política del centre

1. HO HE FET BÉ? Assegureu-vos que us heu matriculat a la convocatòria correcte. Tenir en compte: La data que heu seleccionat. El lloc de l’exàmen (Igualada, Vilafranca del Penedès, etc.) La versió d’exàmen en el cas de KET, PET i FIRST: estándar o “for schools”.

2. IMPORTANT – DATES D’EXÀMEN La data de l’entrevista oral (Speaking) pot ser diferent a les parts escrites, sobretot en les convocatòries de B1-PET, B2-FIRST, C1-ADVANCED i C2-PROFICIENCY. Normalment és un o dos dies abans. Quant ho sabré? Un cop fetes totes les inscripcions i tancades les llistes de candidats, es coordina amb Cambridge Assessment i s’otorga una data i hora específica per a cada candidat. No és possible canviar la data de cap part de l’exàmen.

3. CANVIS I CANCEL·LACIONS La cancel•lació només es pot fer fins al dia que es compleixi el final del periode de matrícula (veure calendari). Hi haurà un recàrrec del 20% de les taxes corresponents en concepte de despeses d'administració. Després d'aquesta data, les devolucions només es realitzaran per raons mèdiques i mitjançant la presentació d'un certificat mèdic. S'efectuarà igualment un recàrrec del 20% en concepte de despeses d’administració. Totes les devolucions queden a discreció de la Universitat de Cambridge i segons la normativa establerta per aquest efecte. Un cop realitzada la matrícula, no es pot canviar a altres convocatòries o centres. THE ENGLISH CENTRE es reserva el dret a cancel·lar una convocatoria si hi ha menys de 10 candidats. En aquest cas, es procedirà al reemborsament íntegre de la matrícula de l’exàmen.

4. FOTOS (Test Day Photo) Com a part del seu ampli reconeixament internacional, inclòs per a visats i permisos de treball a països de parla anglesa, Cambridge Assessment exigeix una fotografía de cada candidat en els exàmens de B2-FIRST, C1-ADVANCED i C2-PROFICIENCY. Els altres nivells i la versió “For Schools” de B2-FIRST no requereixen fotografía. Per a candidats menors d’edat, es requerirà el consentiment firmat del pare/mare/tutor legal, en forma d’un document signat que s’enviarà per email i s’entrega el dia de l’entrevista oral.

5. QUÈ CAL PORTAR A L’EXAMEN? Els candidats han de mostrar un DNI / NIE, Passaport o Permís de Conduir. Els candidats han de portar: Bolígraf blau per al WRITING. Llapis, maquineta i goma d’esborrar per al READING, USE OF ENGLISH i LISTENING. Recomanem un subrallador per ajudar-vos en les parts de Reading i Listening. YOUNG LEARNERS (Starters, Movers, Flyers) Set de llapisos de colors bàsic. Llapis normal. Maquineta, goma d’esborrar.

6. QUÈ NO PUC PORTAR? No està permès l´ús de diccionaris ni cap tipus de dispositiu electrònic. Les bosses de mà, motxilles, abrics, etc. s’hauran de deixar en una zona delimitada. No les podreu tenir al vostre costat. Els telèfons mòbils i rellotges s’entregaran a l’inici de la sessió i no es podrán accedir fins al final de totes les parts (Listening).

7. RESULTATS Unes 2-3 setmanes abans de l’examen, rebreu un CONFIRMATION OF ENTRY on s’especifica la data de l’entrevista oral. També es proporciona un codi per registrar-se a la web de Cambridge. És important fer-ho ja que els resultats es notifiquen directement al candidat, segon l’adreça d’email que hagi proporcionat.
Carrer d´Òdena 26, 1º - Barcelona, 08700, Barcelona
93 804 45 54